Робота за наймом в шоу-програмах

 

ПОВІДОМЛЯЄМО, ЩО З 11 БЕРЕЗНЯ 2019 ЗАПИТИ НА НАЦІОНАЛЬНУ ВІЗУ ТАКОЖ МОЖУТ БУТИ ПОДАНІ ЧЕРЕЗ ВСІ ФІЛІАЛИ ВІЗОВОГО ЦЕНТРУ ІТАЛІЇ (ВІЗА МЕНЕДЖМЕНТ СЕРВІС), ЗАВНІШНЬОГО ПОСТАЧАЛЬНИКА ПОСЛУГ, ВПОВНОВАЖЕНОГО ПОСОЛЬСТВОМ ПО ЗАПИТАМ НА ВІЗУ В КИЄВІ ТА ПО ВСІЙ ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ.

 

1. АНКЕТА з 2 фотографіями

(кольорові фото на білому фоні, розміром 3,5×4,5 см), заповнена у кожній графі друкованими літерами, бажано італійською або англійською мовою; обов’язково із вказанням повної домашньої адреси заявника, контактного номеру телефону включно із кодом міста та з особистим підписом заявника на сторінках 3 і 4 анкети.
Примірник анкети можна отримати безкоштовно у Візовому центрі Італії або завантажити на нашому сайті.

2. ДОЗВІЛ (NULLA OSTA),

дійсний протягом 6 місяців з дати оформлення, видається Єдиною Імміграційною Службою на вимогу роботодавця, який передає його до Дипломатичного представництва разом із пропозицією про договір на працевлаштування.

3. ПАСПОРТИ:

• Закордонний паспорт і копія всіх його заповнених сторінок. Паспорт повинен бути дійсним принаймні три місяці після закінчення дії візи і виданим не раніше, ніж 10 років тому (ст. 12 Візового кодексу). В паспорті мають бути щонайменше 2 вільні сторінки. Паспорти з подовженим терміном дії не приймаються.
• Всі інші закордонні паспорти заявника з дійсним терміном дії (та копії всіх сторінок) і з закінченим терміном дії та копії всіх заповнених сторінок.
• Внутрішній паспорт і копію всіх його сторінок.

Примітка:

Вся документація українського походження, окрім паспортів, повинна бути перекладена італійською або англійською мовою без печатки бюро перекладів чи нотаріального завірення.

До вищевказаного списку входить мінімальний перелік документів, які необхідно надати при поданні на візу. Це не означає, що за наявності всіх вказаних документів видання візи обов’язкове чи відбувається автоматично.
Дипломатичне або Консульське Представництво залишає за собою право вимагати додаткову документацію.