Транзит: судно під прапором іншої країни

 

1. АНКЕТА з 2 фотографіями

(кольорові фото на білому фоні, розміром 3,5×4,5 см), заповнена у кожній графі друкованими літерами, бажано італійською або англійською мовою; обов’язково із вказанням повної домашньої адреси заявника, контактного номеру телефону включно із кодом міста та з особистим підписом заявника на сторінках 3 і 4 анкети
Примірник анкети можна отримати безкоштовно у Візовому центрі Італії або завантажити на нашому сайті.

2. ЛИСТ-ЗАПРОШЕННЯ від італійського морського агентства, затверджений печаткою Капітанерії італійського порту.

3. СПИСОК ЕКІПАЖУ, в якому вказані назва судна та кваліфікація моряка, завірений печаткою.

4. ОСОБИСТІ ФІНАНСОВІ ГАРАНТІЇ на весь термін перебування в Італії:

БАНКІВСЬКА КАРТКА, дійсна за кордоном, (оригінал і копія ) й оригінал ДОВІДКИ (дійсної протягом одного місяця) з банку про стан банківського рахунку заявника на візу (у будь-якій валюті) із вказанням П.І.Б. заявника, номера картки та залишка коштів на рахунку. У випадку надання іменної банківської картки, дійсної за кордоном, достатньо чеку з банкомату (дійсного протягом трьох днів) замість довідки з банку;

АБО
ДОВІДКА (дійсна протягом одного місяцяз банку із вказанням залишка на поточному некартковому банківському рахунку, дійсному щонайменше останні 3 місяці, та РУХУ КОШТІВ НА РАХУНКУ за останні 3 місяці;

АБО
оригінали та копії ДОРОЖНИХ ЧЕКІВ;

Заявник на візу повинен підтвердити наявність особистих фінансових гарантій, навіть якщо приймаюча сторона гарантує йому оплату витрат, пов’язаних з перебуванням на території Італії.

5. БРОНЮВАННЯ КВИТКА в одну сторону або з відкритою датою

6. МІЖНАРОДНИЙ МЕДИЧНИЙ СТРАХОВИЙ ПОЛІС:

в оригіналі та копії, дійсний у зоні Шенген на запланований термін дії візи + коридор 15 днів. Мінімальна сума страхового покриття становить 30 000 Євро.
Поліс медичного страхування можливо придбати безпосередньо у Візовому центрі.

7. ПАСПОРТИ:

• Закордонний паспорт і копія всіх його заповнених сторінок. Паспорт повинен бути дійсним принаймні три місяці після закінчення дії візи і виданим не раніше, ніж 10 років тому (ст. 12 Візового кодексу). В паспорті мають бути щонайменше 2 вільні сторінки. Паспорти з подовженим терміном дії не приймаються.
• Всі інші закордонні паспорти заявника з дійсним терміном дії (та копії всіх сторінок) і з закінченим терміном дії та копії всіх заповнених сторінок.
• Внутрішній паспорт і копію всіх його заповнених сторінок.

Примітка:

Вся документація українського походження, окрім паспортів, повинна бути перекладена італійською або англійською мовою без печатки бюро перекладів чи нотаріального завірення.

До вищевказаного списку входить мінімальний перелік документів, які необхідно надати при поданні на візу. Це не означає, що за наявності всіх вказаних документів видання візи обов’язкове чи відбувається автоматично.
Дипломатичне або Консульське Представництво залишає за собою право вимагати додаткову документацію.