Незалежна трудова діяльність в шоу-програмах

Виключно для артистів із міжнародним визнанням

Починаючи з 03 липня 2017 року усі запити на національні візи типу «Д» (наприклад, навчання, працевлаштування, возз’єднання родини тощо) подаються виключно до Посольства Італії в Києві (м. Київ, вул. Ярославів Вал, 32 Б).

Запис на подачу вищезазначених запитів здійснюється через електронну пошту Візового відділу Посольства sezionevisti.kiev@esteri.it

 

 1. АНКЕТА з 2 фотографіями

(кольорові фото на білому фоні, розміром 3,5×4,5 см), заповнена у кожній графі друкованими літерами, бажано італійською або англійською мовою; обов’язково із вказанням повної домашньої адреси заявника, контактного номеру телефону включно із кодом міста та з особистим підписом заявника на сторінках 3 і 4 анкети.
Примірник анкети можна отримати безкоштовно у Візовому центрі Італії “VMS” або завантажити на нашому сайті.

2. ДОЗВІЛ (NULLA OSTA),

виданий Імміграційним відділом компетентної Префектури, дійсний протягом 90 днів з дати видачі.

3. КОНТРАКТ, ЗАВІРЕНИЙ ПІДПИСОМ КЕРІВНИКА

(власника ліцензії на діяльність, імпресаріо чи уповноваженої особи), згідно якого вільнонайманому працівнику гарантується грошова винагорода, сума якої перевищує оплату праці за національними контрактами для категорій підлеглих найманих працівників подібної кваліфікації.

4. ДОКУМЕНТАЦІЯ, ЩО ЗАСВІДЧУЄ ПРОФЕСІЙНУ ДІЯЛЬНІСТЬ

у заявленій галузі, видана компетентними органами у країні проживання, та завірена у Консульському представництві Італії.

5. ДЕКЛАРАЦІЯ ПРО ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ (копія),

що подається уповноваженою особою підприємства до Регіонального Управління з питань працевлаштування (Direzione Provinciale del Lavoro) та до Служби Інспекції Праці (Servizio Ispezione del Lavoro), де зазначено, що з іноземним громадянином не передбачено жодних трудових відносин підлеглості.

6. СВІДОЦТВО ПРО РЕЄСТРАЦІЮ ІТАЛІЙСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА в Реєстрі Підприємств.

7. КОПІЯ ОСТАННЬОГО ФІНАНСОВОГО ЗВІТУ (для акціонерних товариств)

АБО
останньої ДЕКЛАРАЦІЇ ПРО ДОХОДИ (для товариств і приватних підприємств).

8. ДОКУМЕНТАЦІЯ ЩОДО ПРОЖИВАННЯ:

ДОГОВІР КУПЛІ-ПРОДАЖУ, що засвідчує право власності заявника на житло в Італії,

АБО
оригінал і копія ОФІЦІЙНОГО ДОГОВОРУ ОРЕНДИ та підтвердження оплати оренди,

АБО
ЛИСТ-ЗАПРОШЕННЯ, підписаний громадянином Італії або іноземним громадянином, який легально проживає в Італії (у такому випадку додається копія дозволу на перебування) та копія посвідчення запрошуючої особи з її особистими даними та підписом.

АБО
ЗАЯВА згідно ст.2 та 4 Закону №15 від 4.1.1968.

9. ПАСПОРТИ:

• Закордонний паспорт і копія всіх його заповнених сторінок. Паспорт повинен бути дійсним принаймні три місяці після закінчення дії візи і виданим не раніше, ніж 10 років тому (ст. 12 Візового кодексу). В паспорті мають бути щонайменше 2 вільні сторінки. Паспорти з подовженим терміном дії не приймаються.
• Всі інші закордонні паспорти заявника з дійсним терміном дії (та копії всіх сторінок) і з закінченим терміном дії та копії всіх заповнених сторінок.
• Внутрішній паспорт і копію всіх його сторінок.

 

Примітка:

 Вся документація українського походження, окрім паспортів, повинна бути перекладена італійською або англійською мовою без печатки бюро перекладів чи нотаріального завірення.

До вищевказаного списку входить мінімальний перелік документів, які необхідно надати при поданні на візу. Це не означає, що за наявності всіх вказаних документів видання візи обов’язкове чи відбувається автоматично.
Дипломатичне або Консульське Представництво залишає за собою право вимагати додаткову документацію.